Mer om oss

Kollektivtrafikant Stockholm
c/o Björkström
170 72 Solna

info@kollektivtrafikant.nu

org. nr 802405-2279

pg 608 2424-0

Man blir medlem i Kollektivtrafikant Stockholm genom att betala 75 kronor till vårt plusgirokonto 608 2424-0, och uppge namn och epostadress!

KOLLEKTIVTRAFIKANT STHLM arbetar för att kollektivtrafiken ska vara tillförlitlig, bekväm och snabb. Föreningen är partipolitiskt obunden.
Vi är anslutna till organisationen Resenärsforum, som är ett samarbetsorgan för liknande föreningar runt om i Sverige.

Kollektivtrafikant Sthlm deltar i debatten om Stockholms kollektivtrafik genom att skriva artiklar i pressen, svara på remisser och genom att utreda angelägna frågor. Sedan 2010 har vi genomfört två omfattande utredningar, dels en om kollektivtrafikens villkor på Förbifart Stockholm, dels en alternativ plan för nya spår i norra Stockholmsregionen. Båda blev mycket uppmärksammade i pressen.

De båda projekten kunde vi genomföra tack vare ekonomiskt stöd från Trafikverket. Med ett större medlemsantal skulle vi kunna finansiera vårt arbete själva.

Vi måste bli fler medlemmar!

Vi har gjort i ordning  utskriftsvänliga versioner av några av våra debattinlägg, och nyhetsartiklar om oss från de senaste åren. Kopiera gärna upp dem och sprid till tänkbara nya medlemmar! Här är de:

Debattinlägg om Förbifarten och trängselskatten

Artikel om tvärförbindelserna

Artikel om tvärbana i norr

Debattinlägg om taxan

Kollektivtrafikant Sthlm är en partipolitiskt obunden ideell förening som är öppen för alla som vill förbättra kollektivtrafiken i Stockholm

© 2019   Created by Mikael Sundström.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor